Skip to content

Vårkänslor

IMG_0276

Våren närmar sig och med den lusten att fixa med mina blommor. Det är dags att plantera om och klippa ner mina jasminer och sätta nya sticklingar till rotning. Idag skiner solen och värmer härligt genom verandafönstren, så underbart, älskar ljuset och värmen.

 

6 Comments

 1. Sandra wrote:

  Hej!
  Åh vilka fina! Har varit på jakt hur länge som helst efter arabisk jasmin men det är inga blombutiker som har. Inte skulle du kunna tänka dig att sälja sticklingar till mig om du har några över? Jag skulle betala frakt och i förskott förstås!
  Med vänliga hälsningar Sandra

  torsdag, juni 9, 2016 at 08:35 | Permalink
 2. Helena wrote:

  Hej, Jo det skulle jag kunna göra, jag har några rotade.Jag brukar sälja på Tradera, kikar du där?

  torsdag, juni 9, 2016 at 08:42 | Permalink
 3. Sandra wrote:

  Jo, jag har försökt tradera någon gång förut, men det gick aldrig så bra för mig. Jag har inte riktigt möjlighet att sitta och bevaka auktioner så det slutar alltid med att någon bjuder över mig med en krona eller så sista sekunderna så jag har givit upp lite på det där. Om du helst vill det så gör jag ett nytt försök där förstås, men jag skulle gärna köpa direkt från dig. Om du skulle tycka det var kul så skulle jag kunna skicka något i utbyte också, jag har rotad passionsfrukt, plectranthus vicks, vaxranka, cissus, små fröplantor av peruvian torch och massa blomsterkaktusar jag skulle kunna ta skott av, dock onamnade förutom en som ska vara nattens prinsessa. Eller bara good old-fashioned pengar 😊

  lördag, juni 11, 2016 at 07:14 | Permalink
 4. Helena wrote:

  Jag kan sälja någon stickling till dig om du vill. Vill du ha en? Är 50 :- med frakt ok, har aldrig fått mindre än det på Tradera. Jag kan skicka med ett orotat skott med.

  onsdag, juni 15, 2016 at 07:42 | Permalink
 5. Susanne wrote:

  Söker rotat skott av arabisk jasmin

  lördag, februari 3, 2018 at 05:21 | Permalink
 6. Sandra wrote:

  Ja tack gärna, det låter som ett mycket schysst pris! Om du mailar mig hur jag kan betala (har du swish?)så skickar jag min adress. Jag tar gärna ett orotat också och kan absolut tänka mig betala extra för det. Om du inte ser min mailadress så är det gan_ainm@hotmail.com

  torsdag, juni 16, 2016 at 06:32 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*