Skip to content

Bröllopet <3<3<3

 

Den 21/6-91 firade vi vårt bröllop i Kvistofta kyrka…

5857603753_3bf1214e4b_b

…så unga och nervösa men så underbart det var 😉  Verkligen en dag att minnas.

Vi hjälptes åt, släkt och vänner med mat och annat fix och allt fungerade perfekt. Det bjöds på varmrökt lax och färskpotatis och givetvis jordgubbar eftersom det var midsommarafton. Drickat var inhandlat med mammas och pappas båt i Danmark 🙂 Mycket musik och sång blev det, bla vackert cellospel av pappa. Festen hade vi på Sundsgården med en underbar utsikt mot sundet. Tänk att det har gått 22 år….

2 Comments

 1. Lars Frisk wrote:

  Hej,

  Mitt namn är Lars Frisk, boende i Halmstad.
  Jag googlade på gipsfigurer i form av änglar. Då hittade jag dina inlägg om Eve änglar. Jag har ett par sådana efter min mamma. De är mycket lika din bild på en ängel med ett ljus i vardera handen. Den ena är avsedd att hänga på en vägg. Den andra står på en sockel. Väggängeln är märkt Eve -36. Båda är cirka 45 cm höga, den på sockel kanske något högre.
  Vad är värdet på en sådan ängel? Har du mailadress kan jag skicka ett foto.
  Min mailadress är lob.mollan@gmail.com
  Mobil 0761153593

  Bästa hälsningar

  Lars Frisk

  fredag, juli 5, 2013 at 12:59 | Permalink
 2. Lars Frisk wrote:

  Hej! Jag skrev ett meddelande till dig angående Eve änglar. Möjligen för långt då jag fick ett svar att mitt meddelande väntar på anpassning ???
  V v sänd gärna ett mail om första meddelandet inte gick fram.
  M v h / Lars Frisk

  fredag, juli 5, 2013 at 01:05 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*