Skip to content

Aprikosen blommar och klänningen är klar

Det blev en klänning till slut 😉

Jag har fixat med lite andra kläder under tiden så det tog lite längre tid är jag trodde men den blev klar till sist. Jag får väl se om jag får något tillfälle att använda den men det var roligt att sy den. Jag har redan nästa på gång, man får passa på så länge det är kul. Jag har fått igång min symaskin som jag fick av mamma och pappa också, den syr perfekt nu efter lite genomgång och rätt inställning. Den kan sy lite fler sömmar än den gamla hederliga Husqvarnan.

Våren smyger sig fram, än har inte den riktiga värmen kommit men aprikosen står i full blom. Vi får väl ut och pensla blommorna för än har nog inte bina vaknat annars blir det ju inga aprikoser.

 

One Comment

  1. gertrud löfgren bock wrote:

    En underbart vacker klänning! Särskilt fin detalj med den färgade nederkanten (som matchar täcket!)Jag är jätteimponerad! Hoppas Du använder den ofta och får många fina upplevelser.

    tisdag, juni 5, 2012 at 05:16 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*