Skip to content

Snart semester

DSC_7854 DSC_7858

Jag har fixat med ljuskronorna. Den från auktionen hänger ute lite för att få tillbaks sin gamla känsla eftersom jag var tvungen att måla den och min hemmagjorda har fått lite grönt och bling-bling. Är på jakt efter en soffa till verandan helst en gammal i rokokostil. (“Vi har redan en där, är du aldrig nöjd?” säger Erik) Hittade en trevlig blogg när jag satt googlade på nätet, Gustavian Vintage. Kul att hon är från Helsingborg, jag hade ingen aning om att den fanns. Det finns ju hur mycket som helst om inredning på nätet, man kan bli fast i timmar vid datorn…

Jag har bara en dag kvar att jobba före semestern, det känns helt ok.  Jag har inte riktigt tänkt på det förrän nu för nån dag sedan. Det är så härligt att kunna vara uppe sent, ha sovmorgon och en massa härlig tid med familjen. (Förresten så blir Zack 9 månader idag, snart året och stora vovven.)

DSC_7856

3 Comments

 1. Så vackra ljuskronor och vad du är duktig på att måla och texta, snyggt! Gulliga Zack och så en båt med namnet Serline, häftigt, och i Råå ligger den, där bor min kollega som är på väg “hem ” till Falun igen!

  Ha en riktigt skön sommar! Mari.

  torsdag, juli 2, 2009 at 09:06 | Permalink
 2. Ida wrote:

  Hejsan!
  Vilka mysiga bilder du tar jämt. Vad duktig du är på att göra kronor, önskar att jag också klarade av det. Härligt med semester, hoppas att det vackra vädret hänger i sig hela sommaren (med några regnskurar förstås).

  Så Zack har blivit så stor, jösses vad tiden går fort.
  Ha det så bra.
  Kram Ida

  fredag, juli 3, 2009 at 07:45 | Permalink
 3. Marie wrote:

  Hej Serline,
  Då länkar jag till din sida.
  Din hemsida är så fin.
  Ha det bra-Marie

  måndag, juli 6, 2009 at 08:06 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*