Skip to content

Underbar sommar

DSC_7772

Det har varit några underbara varma dagar och det ser ut som det fortsätter ett tag till. Det kan inte bli bättre…nu är det bara en vecka kvar till semestern också, mmm.

Vi var ute på skånska landsbygden igår, då passade jag på att kika in på Frida´s gård. Vilken mysig affär det är, gissa om jag vill åka dit fler gånger.  Där fanns så många underbara saker, jag skulle kunna handla massor. Det blev inte så mycket köpt igår dock, en liten lykta i fattigmanssilver och ett nr av Jeanne dar´c living. Jag ångrar nästan att jag inte köpte fler, vilka bilder och vilken inspiration, den ska jag gotta mig i länge. Jag har plockat lavendel i trädgården idag till ljuskronan på verandan. Den blir så härligt grön och fin när det gamla är utbytt.
Vi var nere på stranden förut för att se om Zack ville bada, men det gick sådär. Han är nog ingen riktig badälskare tror jag…fast med den pälsen han har så borde det vara skönt med lite svalka.

DSC_7781 DSC_7780

One Comment

 1. Ida wrote:

  Hejsan Helena!
  Vad mysigt att åka omkring sådär, jag älskar Skåne. Skulle lätt kunna flytta dit om det inte vore för att sambon är fastklistrad i samhället vi nu bor i=).

  Kan tänka mig att Fridas Gård har mkt fint, räcker ju med att kika i deras webbutik så blir man ju helt köpsjuk.

  Så Zack är en badkruka=) Sånt kan ändras snabbt.

  Ha det så gott
  Kram Ida

  måndag, juni 29, 2009 at 08:20 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*