Skip to content

Snart sommar…

korgstol

Våren har snart gått över i sommar, jag fattar inte hur fort det går?!  Jag har inte riktigt hängt med den sista tiden, det har varit  “mycket” hela tiden. Många projekt på gång helt enkelt, härligt att det händer lite.  Jag är ute och spanar på auktioner och loppisar efter ett skåp/bokhylla och en matta till vardagsrummet, hoppas att jag ska få nys på nått snart. Kanske redan imorgon… Ute i trädgården grönskar det för fullt, det är så underbart, försöker verkligen njuta av det.

Hoppas på en varm och härlig sommar…

Syren

One Comment

 1. Ida wrote:

  Hejsan Helena!
  Vad kul med ett inlägg från dig, har saknar dom. Håller med om att det går fort nu, man vill ju hinna så mkt som möjligt också och nu helt plötsligt har man både insida och utsida av huset att sköta.

  Vilka underbara bilder du visar. Så somriga och fräscha. Hoppas att du finner ditt skåp och din matta snart.
  Många kramar Ida

  lördag, maj 30, 2009 at 03:03 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*