Skip to content

Vilken härlig helg…

Zack - samojed

Jag har haft en underbar helg med grillning med mina föräldrar och härliga promenader!!!  Synd bara att helgen går så fort…kunde gott varit ledig ett par dagar till. När det gäller inredningsfronten så är jag just nu på jakt efter en bokhylla eller nå`n sorts skåp som jag vill ha däruppe, har faktiskt letat ett tag nu, men det dyker nog upp på auktion eller loppis snart. Jag målar gärna om om det behövs…letar också efter en matta till vardagsrummet, får se vad det blir?!  Har inte gjort nått särskilt på pysselfronten annars, ska dock gjuta en ny stor väggängel för jag sålde den sista i helgen.

2 Comments

 1. Ida wrote:

  Låter som en härlig helg. Jag håller definitivt med dig, helgerna kunde gärna vara i minst en dag extra.

  Vad kul att kunna gjuta egna figurer. Önskar att jag kunde göra sånt. Är så härligt att kunna tillverka egna saker.

  Ha det så gott.
  Kramar Ida

  söndag, april 19, 2009 at 09:26 | Permalink
 2. Sabina wrote:

  Låter underbart!

  Vad söt Zack är!!

  Vi ses imorgon!
  Kram S

  måndag, april 20, 2009 at 06:59 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*