Skip to content

Glad påsk

Blå

Påsk, sol och ledighet…kan det vara bättre?

Den bästa tiden på året har precis börjat, det är bara att njuta.  Det har varit fullt upp länge nu med födelsedagar, hundaktiviteter, bröllop etc.  Jag har inte hunnit med så mycket annat.  Nu väntar trädgården, har varit ute lite o grejat, (det är ju så gött) och framför allt båten som ska fixas med före sjösättning (fast det är mest Erik och pappa som står för den biten) Jag riktigt känner hur lusten till att fixa o greja kommer i takt med ljuset, älskar den här tiden. Igår tog vi fram grillen, det blev Cevapcici, Halloumi, Tzatziki…idag ska jag nog ställa fram utemöblerna, kanska tom hänga ut tvätt, eller kanske bara njuta …Glad påsk

Påsk

2 Comments

 1. Sabina wrote:

  Glad Påsk vännen!!

  Hoppas ni får en underbar påsk!
  Vi ses på tisdag!

  Kram Sabina

  fredag, april 10, 2009 at 12:08 | Permalink
 2. Ida wrote:

  Ohh vad härligt. Ja ibland går tiden så fort och man är hela tiden uppbokad med diverse aktiviteter. Då är det skönt att hålla på lite i trädgården. Det är som balsam för själen.

  Ha en underbar påsk.
  Kram Ida

  fredag, april 10, 2009 at 06:52 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*