Skip to content

Zack

Zack

Igår var vi på kurs för andra gången med Zack. Vi går på Råådalen´s brukshundklubb, det är jättekul. Det är tio hundar som är med från 8 veckor till ca 6 mån. Det ska bli spännande att se hur det går, kanske vill vi gå fortsättningskurs sen också?!   Lite otur med vädret igår bara, det började att snöa, usch!

Om lite drygt en vecka blir Zack 6 månader, jag fattar inte hur fort tiden går….

2 Comments

 1. Sabina wrote:

  Så fin han är. Det var så kul & se honom igår!!
  Kramis

  fredag, mars 27, 2009 at 08:07 | Permalink
 2. Ida wrote:

  Hejsan! Oj vad tiden går fort. Det syns att Zack har vuxit massor. Så himla skoj med kurser. Vi gick valpkurs och allmänlydnad med vår. Kan lova att det var behövligt men tyvärr kunde jag inte fortsätta. Tycker annars att det gav både mig och Diva massor att träna på klubben.

  Hoppas att din lust att blogga återkommer. Jag skulle sakna din blogg.
  Kramar Ida

  fredag, mars 27, 2009 at 10:40 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*