Skip to content

Fix o trix med Ikea garderob

DSC_3770

Jag har fixat och grejat en hel del här hemma på senaste tiden. Vi har länge behövt nya garderober i sovrummet och så hittade jag några Pax Ballstad garderober på auktion. Jag tänkte att man kan ju alltid slänga in ett skambud och det lönade sig,  jag fick tre par garderober med inredning för 600:- Jag fick lust att  göra nått med dem så jag köpte en kornisch billigt och ett gäng lister, ville gärna ha lite lulllull också så jag gjöt lite gipsornament och limmade på….än så länge är allt bara grundmålat men det ser ut att bli ganska bra.

DSC_3777

Jag har hittat en trågsoffa också för en tid sedan på en auktion i Halmstad. Den har fått sig en omgång färg, nu återstår bara omklädning och att hitta plats till den  🙂

Nu är det skönt med semester, solen skiner och det är varmt och underbart!  Kvällarna är ljumma och man kan sitta ute länge och njuta….

5 Comments

 1. Helene wrote:

  Underbart Helena! Gör jättemycket m lull lull..kram

  torsdag, juli 15, 2010 at 05:15 | Permalink
 2. Lina wrote:

  Så mycket fina saker du gör! Jag ska måla ett skrivbord och funderar på att använda äggoljetempera, använde du pigment som var avsett speciellt för det? Hur blir ytan jämfört t ex med om man målar med grundfärg?
  hälsn. Lina

  tisdag, augusti 3, 2010 at 08:57 | Permalink
 3. Helena wrote:

  hej, jag använde torrpigment som finns i färghandeln.Jag blandade hela färgen själv, det var faktiskt inte så svårt. Det går åt mycket pigment dock. Det blir en härlig sidenmatt yta. Om man målar med grundfärg så slipper man måla så många gånger.

  tisdag, augusti 3, 2010 at 09:38 | Permalink
 4. Kalle wrote:

  Imponerande, mycket snyggt.

  torsdag, september 30, 2010 at 02:04 | Permalink
 5. naddine wrote:

  Hej, finns det fler bilder på din fantastisk garderob?

  lördag, november 8, 2014 at 05:32 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*