Skip to content

December

DSC_0193

Jaha, så har andra advent varit också. Det har fixats och grejats en del här hemma på sista tiden, mest med soffor faktiskt, men nu börjar det bli klart. Jag syr dynorna till soffan nu. Jag ångrar nästan att jag syr med passpoal för det var svårare än jag trodde men det är bara att kämpa på. December månad är så mysig med allt pyssel och alla ljus både hemma och på jobbet. Jag njuter… kikar in då och då på alla mysiga och fina bloggar, det är en så bra inspirationskälla.

Nästa projekt som står på tur är Emma´s rum. Det behövs en liten uppfräschning av väggar  och inredning. Vi har redan varit och valt ut tapet till fondvägg, sen ska de andra väggarna målas. Hon har väntat på det ett tag nu så det ska bli kul att få det iordning. Hoppas på en fortsatt mysig julmånad.

2 Comments

 1. Ida wrote:

  Hejsan!
  Vad kul att se att du också fått ett ryck och gjort ett inlägg. Jösses vad duktiga ni är du och din man. Soffan var ju kanonfina och ni kommer inte ha svårt att sälja någon soffa om ni är lika noggranna när ni fräschar upp era andra soffor.
  Hoppas att du orkar blogga lite nu framöver.
  Kram Ida

  tisdag, december 8, 2009 at 09:53 | Permalink
 2. Sabina wrote:

  Jag hoppas få se resultatet av Emmas rum :=)

  Hoppas er helg har varit bra!

  Kram Sabina

  söndag, december 13, 2009 at 08:58 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*