Skip to content

Trågsoffa

snickeri

Jag har letat länge efter en gammal trågsoffa men har inte haft någon tur. Varför inte försöka göra en själv?….Erik och jag stack till biblioteket och lånade böcker, det fanns t o m ritningar på hur man ska göra, kul!  Det var bara att köra till närmsta byggvaruhus och köpa virke och låna ihop lite verktyg sen var vi igång. Benen var dock lite jobbiga att göra eftersom vi inte har någon bandsåg så det var bara till att såga för hand.  Vi lånade pappas fräs för att få till snygga profiler på ben och kanter. Det krusidulliga har vi fixat med en gammal kornisch, det hade vi aldrig klarat själva. Nu har vi bara ryggen kvar, vi var och köpte träskivor igår till den,  efter det väntar ex antal gånger av målning. Det ska bli kul när den är klar.

Hmm, vi får nog sälja nån soffa sen för vi har typ fem/sex redan inräknat med tv-soffan…. 🙂

detalj

2 Comments

 1. marie wrote:

  Hjälp vad duktiga ni är.
  Vilken vacker soffa.
  Så kul att snickra ihop med sin man.
  Kram Marie

  torsdag, oktober 29, 2009 at 07:08 | Permalink
 2. Immix wrote:

  Åh, vilket fint jobb ni gjort! Vore kul att se slutresultatet.

  lördag, november 28, 2009 at 01:26 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*