Skip to content

Nästan klar

soffa

Så härlig September månad har varit…underbart väder, riktig sommarvärme! Dagarna går så fort, jag fattar inte var tiden tar vägen. Jag har haft problem med datorn ett tag nu, fy, vad det är tråkigt!! Men nu funkar den igen tack vare Erik.

Jag är nästan färdig med soffan jag köpte på loppis i somras, jag har bara sidokuddarna kvar. Inspirationen har avtagit lite dock, det var mycket jobbigare än jag tänkt mig. Vi fick göra ett nytt lock för det gamla var inte bra, ganska märklig konstruktion faktiskt. Till sist fick vi till det och jag är trots allt mycket nöjd med resultatet. Jag har målat med grundfärg som vanligt och så lite patinering på det, klädde den i oblekt linnetyg. Kunde inte låta bli att brodera lite med…

Jag testar att göra en ny variant av gipsängel just nu, den är inte vägghängd utan står på en gipsplatta. Tror att den kan bli bra…


hm?

4 Comments

 1. AnneLie wrote:

  Men vad fin soffan blev!!!Helt underbar!
  Ha det gott!!/Anne-Lie

  söndag, september 27, 2009 at 04:16 | Permalink
 2. Gunilla Forsberg wrote:

  man kan inte tro att det är samma soffa! Den blev jättefin!!!

  onsdag, september 30, 2009 at 07:33 | Permalink
 3. Sabina wrote:

  Vilken skillnad! Skit snygg blev den :=)

  Kram Bina

  lördag, oktober 10, 2009 at 04:39 | Permalink
 4. Sara Göransson wrote:

  Vilken förvandling… Soffan är helt underbar! 🙂
  Visste inte ens att du hade en blogg. Hasse tipsade mig för några dagar sedan.
  Kram Sara

  tisdag, oktober 13, 2009 at 11:48 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*