Skip to content

Present och pyssel

DSC_8077 DSC_8058

Semestern är i full gång och jag njuter…Fick en söt liten trådkorg av mamma igår när vi var där och grillade. Satte en lykta i den men den är söt att förvara smala ljus i också. Mamma och pappa har varit i Gävle hos min lillebror, där köpte hon den och lite annat i ståltråd + ett nr av Jeanne dárc living. Mamma älskar gamla saker och har sprungit på auktioner så länge jag minns, tror att mitt intresse kommer från henne.

Jag har hunnit med att måla soffan jag köpte förra söndagen på loppis, jag passar på när Erik jobbar.  Tror att den kan bli bra, men den måste kläs om också…. Det blir lite trångt inomhus när jag är igång. Vi har faktiskt inte flyttat upp skåpet än fast att det är klart, det kommer bli jobbigt, därför drar vi oss för det en aning.

Hoppas på sol och värme igen….(jag skulle aldrig gått och köpt den där baddräkten, för dagen efter blev det regn och rusk)

4 Comments

 1. AnneLie wrote:

  Hej Helena!
  Men vilken härlig blogg du har!!Så mycket vackert…återkommer definitivt!
  Ha det gott!
  Anne-Lie

  lördag, juli 11, 2009 at 07:52 | Permalink
 2. Sabina wrote:

  Ja, nu är vi trötta på detta vädret.
  Men det är väl perfekt väder för dig som har & pyssla med hela tiden :=)

  Må så gott! Kram Sabina

  lördag, juli 11, 2009 at 08:00 | Permalink
 3. Ida wrote:

  Hejsan!
  Vad du fixar hela tiden. Härligt att ha en mamma med samma smak och intresse. Min mamma har inte förrän nu börjat förstå vilken stil jag har och den senaste tiden har hon kommit hem med riktigt fina saker till mig.

  Håller med om att vädret gärna får bli bättre. Vi får hoppas på sol och värme denna vecka.
  Ha det så gott.
  Kram Ida

  lördag, juli 11, 2009 at 03:03 | Permalink
 4. Eva wrote:

  HEJSAN HELENA !

  Såg ett ”hemma fixar” program på tv 5, Dom tog en ”falsk ljuskrona med kristaller” och stoppade ner den i ett bad av vit (latex) plastfärg, och sen när det runnit av var det SUVERÄNA extra droppar och ”skitsnyggt” ljus.

  HA en BRA sommar hälsar
  NISSE

  söndag, juli 12, 2009 at 05:55 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*