Skip to content

Buketten stod i en vecka…

morsdag

Jag fick vackra blommor på morsdag förra söndagen, de var helt underbara. Samma dag var jag på auktion och köpte en matta till vardagsrummet, äntligen! Men det förde med sig en del annat, jag fick plötsligt inspiration till ommöblering i den del av vardagsrummet där den ska ligga…kanske kan bli bra när det är färdigt. Sen fyndade Erik en bokhylla, faktiskt till rena loppispriset på Ikea, så himla kul!

Veckan har varit härlig förutom att jag gick och blev krasslig, känner mig dock bättre idag.  Jag har börjat måla om ett bord som vi ska använda som skrivbord, grundmålning, sen slipning och patinering. Tror det blir bra. Jag har lite projekt på gång just nu, gött.

målning

One Comment

  1. Ida wrote:

    Vilken underbar bukett. Gud vad jag längtar tills dess att våra pioner har slagit ut. Blir alltid lika glad när jag ser att du gjort ett inlägg.

    Ha en underbar dag och vecka.
    Kram Ida

    söndag, juni 7, 2009 at 09:32 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*