Skip to content

Ståltrådskrona

Så var den andra ljuskronan klar! Den här gjorde jag lite mindre än den förra och så har den fem ljushållare!  Erik hjälpte mig att tvinna tråden med en borrmaskin så att den blev starkare, det gjorde i sin tur att det var jättesvårt att böja till den! Hjälp, vad  jag har stuckit mig på ståltråden… Nu blir det inga mer sådana här på ett tag. Jag tänker försöka börja på en ny tavla snart, får se om jag får tid nu när vi har Zack. 🙂

4 Comments

 1. Jenny wrote:

  Hej Helena! Jättefin ljuskrona, jag fattar inte var du hittar all inspiration. Kram Jenny

  söndag, januari 25, 2009 at 08:10 | Permalink
 2. Marie wrote:

  VIlken fantastisk ljuskrona! Så duktig du är!
  Kram
  Marie

  onsdag, januari 28, 2009 at 03:04 | Permalink
 3. Ida wrote:

  Hejsan!
  Tack för din goa kommentar. Vad fin han är Zack, så otroligt söt. Vilken fin ljuskrona du skapat. Jag kan tänka mig att det känns i fingrarna. Själv sitter jag och virkar varje kväll – blir ungefär 1 ruta per kväll och varje gång har jag lika ont i fingrarna. Ha det så gott. Kramar Ida

  fredag, januari 30, 2009 at 07:05 | Permalink
 4. Men herregud, vad du är skicklig, vilken otroligt fin takkrona du har gjort, imponerad!

  Zack och Elsa, vilka godingar! Mari.

  tisdag, februari 10, 2009 at 09:53 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*