Skip to content

Julen närmar sig

Tredje advent, julen närmar sig!

Solen lyser ,det är helt underbart! Tomteflickan hänger i hallen och ser så himla nöjd ut!  Jag vet inte var energin kom ifrån mitt i allt julstök, men jag åkte och köpte färg igår och satte igång att måla väggarna på lilla toaletten!? Hmm…men bra blir det nog. Vi har också bestämt oss för att måla golvet i vardagsrummet men det får bli när vi är lediga. Det är så himla slitet!

4 Comments

 1. Sussi wrote:

  Fin tomteflicka, solen kom aldrig till Stockholm fast den fanns på väderkartan.

  söndag, december 14, 2008 at 02:18 | Permalink
 2. Ida wrote:

  Vilken gullig tomte. Vad skönt det är när man får en energikick, det är bäst att man tar tillvara på dom. Jag skulle vilja måla golvet i vardagsrummet, tycker att det blir så fräscht. Tyvärr är inte sambon o jag överens om det. Ha det så gott.
  Kramar Ida

  måndag, december 15, 2008 at 10:35 | Permalink
 3. Marie wrote:

  Vilken rar liten tomteflicka!
  Så du har också börjat måla mitt i allt julstök! Jag också…! Men nu har jag fått ont i armen/axeln/nacken så nu vet jag inte när det blir färdigt…
  Kram
  Marie

  onsdag, december 17, 2008 at 03:17 | Permalink
 4. Sabina wrote:

  Hej vännen!
  Tomteflickan ser riktigt nöjd ut :=)
  Hoppas vi ses snart igen! Kram Sabina.

  onsdag, december 17, 2008 at 05:38 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*