Skip to content

Längtar till…

sirius

Norrahammar sirius

Längtar till advent! Så mysigt med alla ljus och slingor överallt och allt annat som hör julen till. Det behövs verkligen i mörkret! Lampan och julboken kom idag som jag beställt, jag är jättenöjd, får se om jag kan ta någon bild i dagsljus….. Det blev en jogggingtur idag med, måste säga att jag inte var pigg på det, tur att Erik drog med mig. Det har bara blivit två ggr i veckan de senaste veckorna, bättre än inget, trots allt.

Fortsätter att läsa bloggar, vilken inspiration!

One Comment

  1. Vad mysigt det ser ut!
    Jag använde en halvmatt vattenbaserad golvfärg som är torr på 3 timmar…det är lagomt lång torktid för mig ;P

    Trevlig helg 🙂
    Kram Therese

    fredag, november 14, 2008 at 09:26 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*