Skip to content

Ledig eftermiddag…

loppisgrejor

Slutade tidigt idag, tog en tur till blomsteraffären, de hade dock inte det jag ville ha,trist!  Däremot hade de mycket vackra saker i fattigmanssilver, så många att jag inte kunde bestämma vad jag ville ha?!  Svängde förbi loppisen också och hittade en gammal fin träbricka som jag ska måla vit och en gammal kakform som jag ska hitta på nått kul med!… sen när jag kom hem hade paketen från Tradera kommit, kan det bli bättre?, rena julafton en vanlig torsdag.

Det är mycket moln och regn i Skåne just nu, svårt att ta fina bilder, ska passa på så fort solen tittar fram!

3 Comments

 1. Marie wrote:

  Hej!
  Så roligt att du tittade in på min sida! Nu har jag varit runt på din sida och tittat…och vilken härlig sida du har!
  Så duktig du är på att göra änglar och tavlor, oj vad dom är fina!
  Och soffan som du gjort så fin också… Broderar du för hand eller har du en maskin?
  Ja hit kommer jag gärna tillbaka! Lägger en länk till dej…
  Kram
  Marie

  fredag, november 21, 2008 at 12:32 | Permalink
 2. Ida wrote:

  Hejsan! Ska bli spännande att se hur dina fynd ser ut. Alltid kul att fara omkring på loppisar. Vissa dagar hittar man en massa fynd, medan man andra dagar inte kan hitta ett enda. Brickan såg riktigt söt ut, ska bli kul att se den i helbild och i vitt=).
  Kramar Ida

  fredag, november 21, 2008 at 09:55 | Permalink
 3. Vilken underbar blogg du har – tror inte jag varit här förut…nu skall jag se vidare.

  Kram Maud

  lördag, november 22, 2008 at 10:13 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*