Skip to content

Auktioner och loppis

soffan i hallen

Den här soffan köpte min mamma på auktion (för länge se`n) för en dryg hundralapp, då fanns inget sofflock…det snickrade pappa till. Nu har jag klätt om den igen (för typ tredje gången) i linnetyg som jag har broderat, tror att jag behåller det ett tag

väggljustakeLoppisgrej, vet egentligen inte vad det är?  Funkar bra som väggljusstake!

Hittar en del fina saker på Tradera också vann en auktion igår som jag blev jätteglad för, lägger in bild när jag fått den…

One Comment

  1. Ida wrote:

    Hejsan! Vad kul att du hittat in till mig. Var ju tvungen att kika på din sida och tyckte att den var jättefin. Blev verkligen förtjust i soffan som du fått av din mamma och vad kul att kunna återanvända gamla släktfoton. Känns ju bättre än de som man köper i affären. Kommer titta in hit ofta, och länkar tillbaka till dig i min blogglista.
    Kram Ida

    onsdag, november 19, 2008 at 10:39 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*