Skip to content

Nya tavlor!

Nu ska jag börja med två nya tavlor. Har varit på Änglaverket och köpt två ramar.

Det blir en vit och en svart. Den svarta är en beställning och den vita ska bli en present.

2 Comments

 1. Iris Finck wrote:

  Till stor del tack vare dej, kom jag också igång med en ny glasmålning. Den fina du hade på bild, med texten ”Förkasta mig icke…” ville jag också göra, och jag var och köpte mera färg. Här i stan hade de slutat med min vanliga färg och jag ska nu prova LB-färgerna. Hittills verkar det gå väldigt bra, lycka till med dina nya målningar.

  söndag, februari 10, 2008 at 12:44 | Permalink
 2. Iris Finck wrote:

  Hej Helena,
  hur går det med målningarna, jag väntar med spänning, om du ska visa dem i bloggen.
  Just nu håller jag på med lite smycken igen. Ha det bra 🙂

  tisdag, februari 26, 2008 at 08:58 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*